Voorwaarden

Levertijd

Wij streven er naar om alle bestelde artikelen binnen 3 tot 5 werkdagen op de post te doen. De bezorging wordt verzorgd door TNT post. Wanneer de bestelde artikelen niet op voorraad zijn, zijn wij afhankelijk van de levertijd van onze leverancier. Hierdoor zal de levertijd langer zijn, doorgaans niet langer dan 1 à 2 weken. Wij kunnen hier geen garanties voor geven. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk de geleverde artikelen te bezorgen. Mochten om welke reden dan ook de bestelling langer duren dan 5 werkdagen nemen wij contact met u op.

Betaling

Alle prijzen op deze site zijn in euro’s, inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
Betaling vindt vooraf plaats door overmaking via iDEAL of PayPal. Als het te betalen bedrag op de rekening staat, wordt uw bestelling uitgevoerd en verzonden.

Verzendkosten

Uw bestelling wordt bij u afgeleverd door TNT post. Binnen Nederland berekenen wij voor de verpakking en het verzenden de volgende kosten: standaard € 6,95 verzendkosten en voor briefpost afhankelijk van het gewicht €2,50 of €3,95. Voor bestellingen buiten Nederland gelden de werkelijke kosten, die TNT daarvoor op haar prijslijst heeft staan.

Ruilen en retourneren

Wanneer een artikel niet volgens de afspraken wordt geleverd, kan dit geruild of retour gestuurd worden. Dit geldt niet voor artikelen, die exclusief voor u gemaakt zijn. In het laatste geval zullen wij alleen in geval van beschadiging het artikel retour nemen.
Mocht uw bestelling tijdens het transport beschadigd zijn of door fouten van onze kant niet aan uw wens voldoen, dan mag de bestelling teruggestuurd worden.
Stuur ons binnen twee dagen, nadat u het pakket ontvangen heeft, een e-mail, waarin u de reden van retour omschrijft. Eventuele beschadigingen kunnen door middel van een digitale foto voor ons zichtbaar gemaakt worden.
Vervolgens mag u het ongebruikte artikel, binnen twee dagen, aan de hand van onze aanwijzingen, op uw eigen kosten terugsturen in de originele verpakking. Laat het pakket voldoende frankeren en voorzie de zending van een begeleidend briefje. Vermeld hierin duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Zodra wij uw artikel hebben ontvangen, krijgt u een e-mail ter bevestiging. Volgens afspraak zullen wij dan een nieuw artikel sturen.
Als wij geld terug moeten storten, zorgen wij ervoor, dat het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening is bijgeschreven.
Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. De door u ingevoerde gegevens worden door ons tevens gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe informatie of voor het verlenen van service. Onder geen beding zullen uw gegevens worden doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden.