Over eSBee

Borduurstudio Esbee is een bedrijf speciaal gericht op het borduren van textiel. Dit gebeurt computergestuurd en met behulp van borduurmachines van Toyota. Wij borduren o.a. bedrijfskleding, fleece, paardendekens, handdoeken, tassen, kraamcadeautjes etc. Wij borduren  voor zowel bedrijven als particulieren. Uiteraard kunt u de kleding e.d. bij ons bestellen, maar natuurlijk is het ook altijd mogelijk om zelf uw aangeleverde spullen te brengen die geborduurd dienen te worden.

In 2008 ben ik,  Susan Balk,  begonnen met de borduurstudio genaamd “eSBee”. De naam eSBee komt dan ook van de initialen Susan Balk (SB), maar dan voluit geschreven. Ik ben in deze branche beland door de vele vraag naar geborduurde kleding bij mijn man die samen met zijn familie een textieldrukkerij genaamd “Via Sofia Reclame” heeft. Doordat ons bedrijf gevestigd is aan huis, werken wij op afspraak en is het ook mogelijk om buiten de werkuren langs te komen.

Ik hoop dat jullie een indruk gekregen hebben van de borduurstudio eSBee. Voor vragen kunt u ons altijd mailen naar info@borduurstudioesbee.nl of bellen op tel.nr. 0229-504246